Hvis du køber en hjemmeside herigennem er du garanteret en helt unik hjemmeside, der samtidig er den billigste på markedet.
Hjemmesiden bliver selvfølgelig lavet fra bunden. Derfor starter alle projekter med en kortere eller længere sparring over telefon eller mail, således at vi sammen finder frem til det resultat, du ønsker.

Hvad får jeg?

For 1440 kr. får du:

*Hvis du ikke har lyst til at lære et lille indblik i programmeringssprog, kan du i stedet tilkøbe vores kontrolpanel for 250 kr. Dette giver dig mulighed for at redigere de vigtigste informationer og indstillinger på dit website.

For virksomheder
Hvis du har startet en virksomhed eller overvejer at gøre det, og tænker på at få en hjemmeside, kan du prøve en hjemmeside fra mig. Det er en effektiv løsning til få penge, der med tiden kan udvides efter ønske.

For privatpersoner
Store familier eller enkeltpersoner med en brændende passion for deres hobby kan få nytte af en hjemmeside. På den måde kan man lettere nå ud med et budskab, billeder, oplysninger eller opskrifter på småkager!

For organisationer
Har du en sportsklub, en forening eller lignende vil det være perfekt med en hjemmeside til at promovere aktiviteter samt skaffe flere medlemmer! Jeg har med garanti en hjemmeside, I kan bruge.

Leveringstid

Leveringstiden på din hjemmeside kan variere, men der går mellem 2 - 7 dage. Ventetiden kommer dog an på, hvor hurtigt jeg får de nødvendige informationer. Hvis jeg får svar kort efter din bestilling kan din hjemmeside være klar i løbet af 2-4 dage.